Friptura din pulpe de curcan

de luminita20_2006 in Curcan, 12 Aug 2011 | 9908 vizualizari

 

O friptura din pulpe de curcan rumena si aromata.

 

INGREDIENTE

  • pulpe de curcan
  • -busuioc
  • -maghiran
  • -oregano verde
  • -boia de ardei
  • -sare
  • -piper
  • -3 catei de usturoi
  • -1 ceapa
  • -2 morcovi
  • -ulei
  • -cartofi 
  • -rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din pulpe de curcan:

Intr-o tava de yena se pun pulpele de curcan, se condimenteaza cu sare, piper, maghiran, busuioc, boia de ardei se stropesc cu ulei se pun in tava morcovul taiat mare ceapa la fel si usturoiul, oregano si rozmarin.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor 40 min apoi fara folie 15 min. Cartofii se curata se  taie,  se condimenteaza cu sare si  piper, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor ~ 45min.

Friptura din pulpe de curcan este delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpe de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan cu fasole pastai si ciuperci