Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel

de Bya Ralu in Curcan, 4 Dec 2013 | 4592 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de masline feliate
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/curcuma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel:

Cartofii se curata se coaja si se taie felii,la fel si dovlecelul.


Intr-un vas de ceramica sau termorezistent se stropeste cu putin ulei de masline,se aseaza cartofii iar deasupra punem dovlecelul taiat.


Ceapa se taie feliute subtiri,la fel si morcovul,se aseaza deasupra in vas.


Punem si maslinele,condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.


Pulpele de curcan se cresteaza,se condimenteaza pe ambele parti si se pune putin ulei.In locul crestat se pun feliute de usturoi,iar restul de usturoi ramas se pune peste legume.


Punem si vinul in vas si dam la cuptor pentru 30 minute,dupa care mai intoarcem pulpele,iar cu o lingura luam din zeama formata si punem deasupra.


Se da iar la cuptor si se lasa pana cand e totul gata

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Raisha 1

06.12.2013, 13:04

Buuunaaa!!!

Bya Ralu 1

06.12.2013, 13:44

-Licurici- 1

05.08.2015, 09:37

Cum arata!!!! Delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Friptura din pulpe de curcan