Pulpe dezosate si orez cu legume

de Alina26 in Pui, 28 Iun 2013 | 4577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare congelata
  • 5 fire patrunjel verde
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate si orez cu legume:

1.Am spalat carnea,am dezosat-o ,am condimentat-o cu sare,piper si usturoi praf,apoi am batut-o cu batatorul de carne.Le-am pus in frigider.


2.Am curatat si spalat legumele.Le-am tocat marun si le-am pus pe toate intr-o tigaie la calit,impreuna cu mazarea,cu putin ulei si sare.


3.Cand s-au inmuiat putin am adaugat orezul si apa (doua cani de apa,daca mi este nevoie mai adaugati pe parcurs).Am lasat sa fiarba.Cand s-a fiert si orezul,am adaugat patrunjelul spalat si tocat marunt,am potrivit de sare si piper,am amestecat si am stins focul.


4.Intr-o tigaie antiaderenta,incinsa,am prajit carnea cate 5 minute pe fiecare parte.


Serviti totul cald cu castraveti murati,sau o salata de varza.


Pofta buna!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.06.2013, 21:08

Alina sa nu ma uiti pentru ca vreau o portie

diaconta 1

28.06.2013, 21:54

ce mancare buna

Alina26 1

28.06.2013, 22:48

ok Rocsi s-a d
facut!!!!
multumesc!!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Invartita moldoveneasca de post, cu mere si stafide

de RODIMUR 7

la 12:04

Salată de sfeclă cu rădăcină de țelină la borcan

ieri la 09:04

Supa crema de brocoli

ieri la 08:49

Clatite cu branza si bezea

de Rocsi 9

pe 03.12 la 17:53

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui picante cu garnitura de orez basmati si ciuperci brune