Pulpe dezosate si orez cu legume

de Alina26 in Pui, 28 Iun 2013 | 2629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceasca de mazare congelata
  • 5 fire patrunjel verde
  • usturoi praf
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe dezosate si orez cu legume:

1.Am spalat carnea,am dezosat-o ,am condimentat-o cu sare,piper si usturoi praf,apoi am batut-o cu batatorul de carne.Le-am pus in frigider.


2.Am curatat si spalat legumele.Le-am tocat marun si le-am pus pe toate intr-o tigaie la calit,impreuna cu mazarea,cu putin ulei si sare.


3.Cand s-au inmuiat putin am adaugat orezul si apa (doua cani de apa,daca mi este nevoie mai adaugati pe parcurs).Am lasat sa fiarba.Cand s-a fiert si orezul,am adaugat patrunjelul spalat si tocat marunt,am potrivit de sare si piper,am amestecat si am stins focul.


4.Intr-o tigaie antiaderenta,incinsa,am prajit carnea cate 5 minute pe fiecare parte.


Serviti totul cald cu castraveti murati,sau o salata de varza.


Pofta buna!!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe dezosate si orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

28.06.2013, 21:08

Alina sa nu ma uiti pentru ca vreau o portie

diaconta 1

28.06.2013, 21:54

ce mancare buna

Alina26 1

28.06.2013, 22:48

ok Rocsi s-a d
facut!!!!
multumesc!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor