Aripi de curcan cu legume, la cuptor

de mihasara in Curcan, 13 Oct 2015 | 4846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
    • 2 aripi de curcan
    • 6 morcovi mai mici sau 3 mai mari
    • 100g telina
    • sare
    • piper
    • cimbru
    • 1 punga pentru friptura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan cu legume, la cuptor:

  1. Spalam foarte bine aripile de curcan, le taiem in doua, pentru a incapea in punga.
  2. Curatam morcovii si telina si le punem peste carne.
  3. Condimentam carnea si legumele si le bagam in punga.
  4. Legam punga si o aseazam intr-o tava.
  5. O intepam in maxim doua locuri sau deloc.
  6. Bagam tava in cuptorul incalzit la 180-190 de grade si lasam mimim 1 ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan cu legume, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez cu carne de curcan, la cuptor