Aripi de raţă cu varză

de alice_ciobanu in Rata, 20 Apr 2011 | 4234 vizualizari

 

Mai aveam ceva dintr-o raţă în congelator şi o varză verde. Aşa că...iată reţeta.

 

INGREDIENTE

  • raţă (în cazul meu ..aripi şi spate de raţă)
  • o varză medie cam de 1,5 kg
  • o ceapă potrivită
  • 3 linguri bulion
  • câteva roşii cherry
  • frunze dafin
  • delikat, boabe de piper
  • pătrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de raţă cu varză:

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea de varză cu carne. Se pune la fiert separat.


Când varza este fiartă şi carnea de raţă de asemenea... le-am pus într-un vas de lut, în care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus în vasul de lut un strat mare de varză fiartă (cam 3/4 din toată varza), nişte roşii cherry, puţin pătrunjel proaspăt tocat, apoi carnea şi apoi restul de varză, iarăşi nişte roşii cherry frunzele de dafin şi puţin pătrunjel tocat. Am combinat puţină zeamă de carne cu zeamă de varză şi am adăugat bulionul, boabele de piper, delikatul şi apoi l-am turnat în vas.


Am dat totul la cuptor pentru o oră.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de raţă cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

LUK 1

20.04.2011, 17:35

ce bunatate

elena1988 1

21.04.2011, 10:01

Giana 1

15.04.2015, 14:37

Fac si eu in seara asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă din carne de rățoi, acrită cu zeamă de varză