Aripi de raţă cu varză

de alice_ciobanu in Rata, 20 Apr 2011 | 4274 vizualizari

 

Mai aveam ceva dintr-o raţă în congelator şi o varză verde. Aşa că...iată reţeta.

 

INGREDIENTE

  • raţă (în cazul meu ..aripi şi spate de raţă)
  • o varză medie cam de 1,5 kg
  • o ceapă potrivită
  • 3 linguri bulion
  • câteva roşii cherry
  • frunze dafin
  • delikat, boabe de piper
  • pătrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de raţă cu varză:

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea de varză cu carne. Se pune la fiert separat.


Când varza este fiartă şi carnea de raţă de asemenea... le-am pus într-un vas de lut, în care, de obicei fierb sarmalele. Deci am pus în vasul de lut un strat mare de varză fiartă (cam 3/4 din toată varza), nişte roşii cherry, puţin pătrunjel proaspăt tocat, apoi carnea şi apoi restul de varză, iarăşi nişte roşii cherry frunzele de dafin şi puţin pătrunjel tocat. Am combinat puţină zeamă de carne cu zeamă de varză şi am adăugat bulionul, boabele de piper, delikatul şi apoi l-am turnat în vas.


Am dat totul la cuptor pentru o oră.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de raţă cu varză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

LUK 1

20.04.2011, 17:35

ce bunatate

elena1988 1

21.04.2011, 10:01

Giana 1

15.04.2015, 14:37

Fac si eu in seara asta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de gasca cu cartofi la cuptor