Aripioare crocante

de katty in Pui, 31 Mar 2018 | 5479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripi de pui
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2-3 linguri ulei
  • salvie uscata
  • usturoi pudra
  • 1-2 linguri iaurt
  • fulgi de porumb
  • chilli
  • 2 oua
  • 2 linguri faina alba
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante:

Curatam aripile de eventualele resturi, taiem vafurile, le taiem in jumatate, le spalam bine si le scurgem. Le asezam intr-un castron. Punem peste ele sare, piper, salvia, usturoiul, chili, iaurtul si le amestecam bine. Acoperim vasul si il dam la rece pentru cel putin 30 de minute.

Pregatim 3 castroane. In unul batem ouale cu sare si piper, in unul punem faina, iar in ultimul fulgii de porumb sfaramati amestecati cu chilli. Dam aripile prin faina, prin ou, apoi prin fulgii de porumb. Asezam aripile intr-o tava pe hartie de copt. Stropim aripioarele cu ulei si dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumemesc frumos.

Servim aripioarele cu sos de usturoi,sos de rosii sau salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crispy