Aripioare cu susan

de vishinelu in Pui, 5 Mar 2013 | 6371 vizualizari

 

Mie personal imi plac foarte mult aripioarele. Sunt gustoase si nu necesita mult timp sa le prepari. Voi ce parere aveti? Astazi va prezint o reteta simpla si rapida,cea a aripioarelor cu susan.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 aripioare
  • 1-2 oua- depinde cate aripioare faceti si de asemenea cat de mari sunt ouale
  • condimente pentru pui- eu le-am folosit pe cele de la Kamis pt ca imi plac foarte mult
  • 1 plic de susan
  • piper alb macinat
  • ulei,sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu susan:

Intr-un castron se sparg ouale si se bat cu piperul si condimentele pentru pui. Eu nu mananc foarte sarat asa ca nu am mai adaugat sare, deoarece condimentele deja aveau, voi faceti cum doriti. Pe o farfurioara intinsa am pus susanul.

Operatiunea e destul de simpla, se trece aripioara intai prin ou si apoi prin susan si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei incins.

Hint: Puteti folosi si pesmet. Il amestecati cu susanul. Eu nu aveam in casa pesmet si nu am folosit si pentru ca aveam o foame de lup si trebuia sa las putin mai mult pe foc aripioarele ca sa se patrunda bine. Alegerea va apartine. Atentie insa, nu le lasati sa se prajeasca prea mult pentru ca se va arde susanul.

Am servit aceste delicioase aripioare cu o varianta de cartofi prajiti: in loc de pai, i-am taiat cubulete pentru a fi crocanti la exterior si fragezi in interior,exact ca si aripioarele. Plus ca, fiind pe fuga mi-ar fi luat mai mult timp sa ii tai pai decat cubulete. Daca doriti sa incercati si voi, tineti minte ca se pun in tigaia cu ulei incins, altfel riscati sa se imbibe de ulei.

Sa aveti pofta si nu uitati: Gatiti cu pasiune si sigur va iesi ceva bun.

 

RETETA IN IMAGINI

Aripioare cu susan-0
Aripioare cu susan-1
Aripioare cu susan-2
Aripioare cu susan-3
Aripioare cu susan-4
Aripioare cu susan-5

COMENTARII (10)

diana_k

diana_k 1

06.03.2013, 17:30

vishinelu

vishinelu 1

06.03.2013, 17:33

Bine v-am gasit si multumesc frumos de primire.

Panacris

Panacris 1

26.07.2013, 16:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!