Pulpe la capac si cartofi natur

de kamy in Pui, 28 Sep 2010 | 4554 vizualizari

 

usor si repede ...sper sa va placa

 

INGREDIENTE

  • pulpe sau aripioare de pui
  • cartofi
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la capac si cartofi natur:

Pulpele se spala,se zvanta bine cu un servet,se condimenteaza(eu pun de obicei concentrat de pui)si se pun pe capacul intors al unei cratite,cu pielita in jos.In cratita se pun cartofi rosii curatati si taiati mare,se adauga apa peste,sare,piper sau vegeta,o foaie de dafin si putin ulei ca sa nu se zdrobeasca.Se pune capacul cu pulpele deasupra si se da la cuptor,la foc potrivit(nu se pune deloc apa peste pulpe)Cand au capatat pulpele o culoare placuta se intorc(cu pielita in sus)Cand si aceasta s-a rumenit frumos...este gata.Se scoate cratita din cuptor,se pune cu grija si cu ...manusi capacul pe gratarul de la aragaz,se scot cartofii cu o paleta intr-un vas,se condimenteaza,se pune putin ulei, patrunjel, se pune un capac si ii ...haltacarim putin sa se amestece toate.


Salata dupa preferinta(eu am mai gasit niste rosii minuscule prin gradina,dar sunt gustoase)


Pofta buna



 

TIPS-URI

1

daca vreti sa mancati pulpele(aripioarele)cu alta garnitura,in cratita se pune numai apa cam de 2 degete

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la capac si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

kamy 1

12.11.2010, 11:52

eleny...sa-mi spui dupa ce le faci parerea ta...sigur o sa-ti iasa bune si crocantee f usor de facut...nu ai cum sa dai gres

elena1988 1

22.03.2011, 18:17

kamy 1

22.03.2011, 18:55

aoleu elena....da unde ai mai ajuns

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu friptura de pui