aripioare cu susan si cartofi natur

de iry-gabriela in Pui, 31 Ian 2012 | 4362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 aripi de pui,
  • 1 kg de cartofi,
  • susan,
  • patrunjel,
  • 50 g margarina,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA aripioare cu susan si cartofi natur:

Aripile se spala, se condimenteaza cu sare si piper si se trec prin susan ,iar apoi se prajesc in ulei.  

Separat se curata cartofii, se spala si se taie cuburi sau dupa preferinta si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa si se adauga margarina si se acopera vasul cu un capac pentru a se topi margarina in cartofii fierbinti.   

Cartofii se servesc cu aripioarele bine prajite peste care se adauga patrunjel pentru aroma si mamaliguta.

Pofta buna la aripioare cu susan si cartofi natur!

Daca ti-a placut reteta noastra "aripioare cu susan si cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi natur cu maioneza si aripioare crocante