ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA

de Roda in Pui, 18 Iun 2009 | 4101 vizualizari

 

Sunt ideale pentru un pick.-nick la iarba verde!

 

INGREDIENTE

  • 3 aripioare de pui,
  • condimente pentru carne de pui(picante),
  • 2 linguri ulei,
  • 1/2 cutie porumb
  • 1/2 ardei rosu gras,
  • 1/2 ardei verde gras,
  • 1 ceapa verde,
  • 1 1/2dl. ghiveci (preparat in casa sau din comert)
  • crema de ardei la tub,picanta(din comert),
  • sare,
  • piper,
  • patrunjel verde;
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA:

1.Aripioarele spalate se sterg cu un prosop de bucatarie ,apoi se freca cu condimentele picante  pentru carne de pui .Intr-o tigaie de teflon,se pune o lingura de ulei, se lasa sa se infierbante si se frig aripioarele, pe toate partile, timp de 20 de minute.

2.Porumbul se scurge din conserva.Ceapa se taie rotocoale.Cele doua feluri de ardei-verde si rosu- se taie bucati si se calesc in restul de ulei cca. 2 minute.Se adauga porumbul scurs si ceapa verde.Se calesc impreuna 2 minute.Se pune peste legume ghiveciul , se sareaza si se condimenteaza cu crema de ardei ,dupa gust.

3.Pe un platou , se pun legumele si peste ele se aranjeaza aripioarele de pui.Se servesc cu chipsuri-ideale sunt chipsurile Taco- si bere.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "ARIPIOARE DE PUI CU GARNITURA PICANTA" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!