Aripioare de pui cu maghiran (in sos)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Dec 2013 | 4295 vizualizari

COMENTARII (37)

Ina 1

10.12.2013, 20:20

tare bine arata!

RuxyRux 1

10.12.2013, 20:22

Wow! Arata grozav Dya! Pup harnicuta fata

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2013, 20:22

Multumesc Nici nu am vrut sa pun reteta ca nu imi palc pozele! doar pe acestea doua le-am selectat

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2013, 20:24

Pup cu drag Fluturas scump! Multumesc

kukibella 1

10.12.2013, 20:26

rena 1

10.12.2013, 20:29

Micutza Luana 1

10.12.2013, 20:29

yamiii

T I M E A 1

10.12.2013, 20:30

ce bunatate

Valclaudia 1

10.12.2013, 20:44

ce bunatate!

Bya Ralu 1

10.12.2013, 20:50

foarte bune

Aurelia 07_07 1

10.12.2013, 20:51

laura_n 1

10.12.2013, 20:52

ai adus iar bunaciune de papa! fix pe gustul meu

deyutzky 1

10.12.2013, 20:53

ce bine arata!!

Ligia Bxl 1

10.12.2013, 21:05

mmm ce bune

Lorra 1

10.12.2013, 21:14

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2013, 21:27

Va multumesc fete dragi! Va pup

adry88 1

10.12.2013, 21:28

foarte gustoase

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2013, 21:29

MotanLaOale 1

10.12.2013, 21:39

Rocsi 1

10.12.2013, 21:51

Super bine arata

tanyapatap 1

10.12.2013, 22:06

diaconta 1

10.12.2013, 22:23

Tare bun ce-ai facut

Dea_Dea 1

10.12.2013, 22:40

MM ce aromate trebuie sa fie

Dya Daniela Andrei 1

10.12.2013, 23:07

jolygina 1

11.12.2013, 01:02

yamyyy

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mazare cu pui