Aripioare de pui cu maghiran (in sos)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Dec 2013 | 1747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • 200 gr kaizer
  • o lingurita cu maghiran uscat
  • o capatana de usturoi
  • 150 ml suc de rosii
  • 200 ml supa de pui
  • cateva frunzulite de busuioc
  • un praf de chili si sare dupa gust
  • o legatura de patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui cu maghiran (in sos):

Asezam aripioarele in vasul cooker-ului si le rumenim selectand din MENU functia FRY pentru 10 minute. In ultimele 2 minute adaugam usturoiul feliat, kaizerul si condimentam dupa gust. Adaugam supa de pui si sucul de rosii si setam, din nou, functia FRY pentru inca 30-40 de minute. In tot acest timp sosul format va fierbe usor, in final avand textura potrivita. Servim aripioarele cu patrunjel verde proaspat tocat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui cu maghiran (in sos)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Dya Daniela Andrei 1

11.12.2013, 16:45

Multumesc!

mirela0911 1

12.12.2013, 17:47

buuunnn!

Dya Daniela Andrei 1

12.12.2013, 20:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu ciuperci, la Multicooker