Papricas de pui cu galuste

de lilik in Pui, 3 Dec 2010 | 3534 vizualizari

 

asa am invatat sa-l fac de la mama...multumesc mama.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pulpe pui superioare
  • 1 ceapa
  • 300 ml cca suc de rosii
  • sae,piper,patrunjel
  • pt galuste:
  • 3 oua
  • 1 praf de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de faina
  • gris cat cuprinde
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

spalam carnea si o punem cu putin ulei in cratita la rumenit.


tocam ceapa marunt si cand carnea incepe sa se rumeneasca punem ceapa si lasam la foc mic sa se inabuseasca cateva minute,apoi punem sucul de rosii si acoperim cu apa (puneti 1 pahar in plus pt ca o sa scada).


lasam sa fiarba 15-20 de min apoi punem galustele.


lasam la foc mic si cu o lingurita luam din compozitie si lasam in cratita fiecare in parte,dupa ce le-am pus pe toate turnam deasupra lor un pahar cu apa rece , acoperim cratita si lasam la foc mic sa fiarba pana galustele sunt fierte.


potrivim de sare si piper si punem patrunjelul.


pregatim galustele:


batem ouale cu putina sare,apoi adaugam in ploaie grisul(eu nu am o masura pt gris pun la ochi sa nu iasa nici prea moale dar nici tare),faina si bicarbonatul.


 

TIPS-URI

1

inainte de a pune prima galusca umeziti lingurita in apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

tanyapatap 1

04.12.2010, 16:16

nadina73 1

06.12.2010, 01:36

foarte bun

lilik 1

06.12.2010, 09:28

nadina,tanya

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu pui