Papricas de pui cu galuste

de lilik in Pui, 3 Dec 2010 | 5554 vizualizari

 

asa am invatat sa-l fac de la mama...multumesc mama.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati pulpe pui superioare
  • 1 ceapa
  • 300 ml cca suc de rosii
  • sae,piper,patrunjel
  • pt galuste:
  • 3 oua
  • 1 praf de bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri de faina
  • gris cat cuprinde
  • sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pui cu galuste:

spalam carnea si o punem cu putin ulei in cratita la rumenit.

tocam ceapa marunt si cand carnea incepe sa se rumeneasca punem ceapa si lasam la foc mic sa se inabuseasca cateva minute,apoi punem sucul de rosii si acoperim cu apa (puneti 1 pahar in plus pt ca o sa scada).

lasam sa fiarba 15-20 de min apoi punem galustele.

lasam la foc mic si cu o lingurita luam din compozitie si lasam in cratita fiecare in parte,dupa ce le-am pus pe toate turnam deasupra lor un pahar cu apa rece , acoperim cratita si lasam la foc mic sa fiarba pana galustele sunt fierte.

potrivim de sare si piper si punem patrunjelul. 

pregatim galustele:

batem ouale cu putina sare,apoi adaugam in ploaie grisul(eu nu am o masura pt gris pun la ochi sa nu iasa nici prea moale dar nici tare),faina si bicarbonatul.

 

TIPS-URI

1

inainte de a pune prima galusca umeziti lingurita in apa fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Pui cu castane la cuptor à la Sylvia