Aripioare de pui la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 4 Dec 2020 | 2892 vizualizari

 

Ce-mi plac aripioarele de pui.

Bine gatite sunt delicioase si ne lingem pe degete.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/11/aripioare-de-pui-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare bio- 1 kg
  • 2 linguri sos soia
  • 2 linguri ulei
  • sare piper, boia de ardei
  • ierburi de Provence
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ardel rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor:

Puneti aripioarele spalate si curatate intr-un vas pentru cuptor. Puneti sare, piper si varsati peste ele  uleiul si sosul soia. Amestecati, presarati ierburi aromate si boia de ardei. Puneti deasupra lor usturoiul taiat fin si lamele subtiri de ardei rosu. Incalziti cuptorul la 180°C. Acoperiti vasul cu hartie de copt sau aluminiu si dati-l la cuptor timp de 30 de minute.
Scoateti din cuptor , intoarceti aripioarele si dati din nou la cuptor fara sa acoperiti de data aceasta timp de 40 de minute la 200°C.
Intoarceti-le inca o data dupa 20 de minute pentru a se colora frumos . Serviti-le calde cu muraturi sau  cu cartofi, paste sau orez . Eu am servit cu conopida murata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor