Varza a la cluj varianta mea (2)

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 12 Apr 2010 | 3087 vizualizari

 

imi place la nebunie aceasta varza

 

INGREDIENTE

  •  o varza
  •  o cana de orez ( eu am avut un pilaf facut care nu s-a mancat si nu irosim nimic k e scumpa mancarea :D)
  •  costita afumata
  •  o ceapa
  •  un morcov
  •  sare
  •  piper
  •  sare de lamaie
  •  cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza a la cluj varianta mea (2):

Se pune la prajit costita,o scoatem dupa ce s-a prajit, iar in uleiul ramas se caleste ceapa pana incepe sa sticleasca, adaugam morcovul dat pe razatoare mica, le lasam sa se inbuseasca cateva minute, dupa care adaugam varza frecata bine cu sare si piper si calim impreuna pana cand aceasta se inmoaie bine.

Se pune la fiert orezul cu putina sare.

Cand sunt pregatite varza, orezul si carnea, se aseaza intr-o tava de yena: un rand de varza, unul de orez si iar un rand de varza, deasupra punem costita, se condimenteaza cu sare si piper, cimbru si turnam o ceasca de apa, in care dizolvam putina sare de lamaie. bagam la cuptor pt circa 30 de min.

 

TIPS-URI

1

se poate face la fel de bine si cu pulpe de pui sau orice alt fel de carne,

2

 de obicei se face cu carne tocata, insa eu am adaptat-o dupa gustul meu

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza a la cluj varianta mea (2)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (2)

nadina73

nadina73 1

12.04.2010, 21:43

super e foarte buna nota 10

Dana Cristea - pusikmea

Dana Cristea - pusikmea 1

13.04.2010, 10:22

ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!