Aripioare de pui pane

de Oana in Pui, 1 Mai 2009 | 15441 vizualizari

 

Sunt bune, bune rau! Se pot manca cu o salata dar sunt mai bune cu o maioneza de usturoi, ce ziceti?

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • faina
  • 3-4 linguri cu lapte
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • optional boia dulce sau iute
  • pesmet
  • 8 aripioare de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui pane:

Se aleg aripioare mai mari si se taie mai intai pe jumate, apoi se usuca si ele pe un prosop de hartie.


Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la sfarsit se adauga condimenele.


Aripioarele se dau prin aceasta compozitie, se tavalesc prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie ca sa absoarba grasimea in exces

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită