Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa

de Oana in Pui, 1 Mai 2009 | 30549 vizualizari

 

Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa
Sunt bune, bune rau! Se pot manca cu o salata dar sunt mai bune cu o maioneza de usturoi, ce ziceti?

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa
  • 2 oua
  • faina
  • 3-4 linguri cu lapte
  • marar uscat
  • sare
  • piper
  • optional boia dulce sau iute
  • pesmet
  • 8 aripioare de pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa:

Cum se prepara Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa

Se aleg aripioare mai mari si se taie mai intai pe jumate, apoi se usuca si ele pe un prosop de hartie.

Se amesteca mai intai ouale cu faina pana se face ca o smantana mai groasa, apoi se subtiaza cu laptele, iar la sfarsit se adauga condimenele.

Aripioarele se dau prin aceasta compozitie, se tavalesc prin pesmet si apoi se prajesc in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie ca sa absoarba grasimea in exces.

Serviti alaturi de o salata de rosii sau sos de usturoi. Recomandam si aripioare la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui pane reteta simpla si delicioasa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui sub staniol la cuptor