Aripioare glazurate cu legume picante

de amalia01 in Pui, 22 Ian 2016 | 588 vizualizari

 

Stii sentimentul acela care te incearca in momentul in care cineva din casa te intreaba "maine ce faci de mancare?". Pe mine, una, ma trec fiorii...



 Si bineinteles, ca daca ar fi dupa unii, am manca doar cartofi prajiti si piure.



 Dar ...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga legume congelate (500g)
  • sare
  • piper
  • 10 catei de usturoi
  • 350 ml apa
  • 10 aripioare
  • 50 ml ulei
  • boia
  • miere
  • 2 portocale
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare glazurate cu legume picante:

In tigaia wok pui uleiul si il incingi.



Torni legumele congelate si adaugi 100 ml de apa. Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa.




Adaugi usturoiul tocat, apoi piper pana cand devin suficient de picante, amestecand usor. Daca vrei poti adauga si boia iute.




Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul.




Adaugi 250 ml apa si acoperi cu hartie pentru copt.



Dai la cuptor (incalzit!) pentru 30 minute.



Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.




Stingi focul si mai lasi cca 15 minute.


 

TIPS-URI

1

pui Agricola

2

picant-dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate cu legume picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

MotanLaOale 1

22.01.2016, 21:44

bune bune

mihaelar63 1

22.01.2016, 22:00

Camelya 1

22.01.2016, 22:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

Soft French Bread Rolls

de Rocsi 9

pe 21.09 la 19:42

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut