Aripioare glazurate cu legume picante

de amalia01 in Pui, 22 Ian 2016 | 441 vizualizari

 

Stii sentimentul acela care te incearca in momentul in care cineva din casa te intreaba "maine ce faci de mancare?". Pe mine, una, ma trec fiorii...



 Si bineinteles, ca daca ar fi dupa unii, am manca doar cartofi prajiti si piure.



 Dar ...

 

INGREDIENTE

  • 1 punga legume congelate (500g)
  • sare
  • piper
  • 10 catei de usturoi
  • 350 ml apa
  • 10 aripioare
  • 50 ml ulei
  • boia
  • miere
  • 2 portocale
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare glazurate cu legume picante:

In tigaia wok  pui uleiul si il incingi.

Torni legumele congelate si adaugi 100 ml de apa. Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa.


Adaugi usturoiul tocat, apoi piper pana cand devin suficient de picante, amestecand usor. Daca vrei poti adauga si boia iute.


Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul.


Adaugi 250 ml apa si acoperi cu hartie pentru copt.

Dai la cuptor (incalzit!) pentru 30 minute.

Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.


Stingi focul si mai lasi cca 15 minute.

 

TIPS-URI

1

pui Agricola

2

picant-dulce

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate cu legume picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripioare glazurate cu legume picante-0
Aripioare glazurate cu legume picante-1
Aripioare glazurate cu legume picante-2
Aripioare glazurate cu legume picante-3
Aripioare glazurate cu legume picante-4
Aripioare glazurate cu legume picante-5
Aripioare glazurate cu legume picante-6

COMENTARII (3)

MotanLaOale

MotanLaOale 1

22.01.2016, 21:44

bune bune

mihaelar63

mihaelar63 1

22.01.2016, 22:00

Camelya

Camelya 1

22.01.2016, 22:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!