Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor

de daniela in Pui, 30 Apr 2011 | 27947 vizualizari

 

Mincarea arata de fapt ca o budinca , apetisanta si usor de facut !

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 500 g  brinza Focsani sau cascaval afumat
  • 3 oua
  • 3 linguri de smintina
  • unt si pesmet
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor:



2 pulpe de pui le prajesc intr-un pic de ulei, pina se rumenesc deasupra. Pun peste ele condimente (sare, piper, boia) si o cana de apa . Trebuie sa fiarba inabusit pina se evapora apa si se desprind usor de pe os.

Tapetez un vas ceramic cu unt si pesmet si incep sa cladesc budinca : un rind de brinza (Focsani sau cascaval ) , un rind de bucatele mici de carne, iar brinza, iar carne si deasupra brinza.


Separat, 3 oua se bat bine cu 3 linguri de smintina (condimentam cu sare si piper ) si se rastoarna deasupra. Trebuie sa stea la cuptor, la foc potrivit, cam 20 de minute, pina ce se rumeneste putin.


Se serveste calda, cu putin patrunjel verde deasupra.


Poftiti la masa !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu smantana si oua , la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Tuxedo 1

13.08.2013, 22:07

nu prea se potriveste carnea cu branza !

diaconta 1

13.08.2013, 22:10

Gabriela,de ce crezi asta?
Si eu am facut piept de pui in crusta de branza si mi-a placut.
Uite http://www.bucataras.ro/retete/piept-de-pui-in-crusta-de-branza-reteta-400-41763.html

Sidy 1

22.09.2013, 08:17

Bun de tot ! Acum...mai faci asa ceva ?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

8260 puncte

Rocsi

7860 puncte

RODIMUR

5710 puncte

mihaelar63

5450 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu legume la cuptor