Aripioare imbracate

de Constelatialeu in Pui, 5 Feb 2013 | 1481 vizualizari

 

Azi a fost ziua aripioarelor.Asa ca pe unele le-am bagat la cuptor ,pe altele le-am ''imbracat''.

 

INGREDIENTE

  • 3 aripioare
  • 2 oua mici
  • faina
  • fulgi de porumb
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare imbracate:

Se spala aripioarele se taie in doua, se pun pe un servetel sa se absoarba apa. Ouale se bat bine se adauga sare, piper si boia iute dupa preferinte. Fulgii de porumb ii maruntim. Dam aripioarele prin faina, apoi prin ou, iar prin faina si ou, iar la final prin fulgii de porumb. Incingem tigaia, adaugam uleiul si apoi aripioarele ,le prajim la foc potrivit, pe o parte si pe cealalta. Se pot servi cu ketchup ( asa le mananca leutul meu)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare imbracate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripioare imbracate-0
Aripioare imbracate-1
Aripioare imbracate-2
Aripioare imbracate-3

COMENTARII (12)

sebirizescu

sebirizescu 1

05.02.2013, 19:59

bun

Rocsi

Rocsi 1

05.02.2013, 20:09

Trebuia sa il trimit pe prietenul meu la tine ca lui ii plac aripioarele

Zamfira

Zamfira 1

05.02.2013, 21:24

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!