Aripioare in lapte

de alinutza1983 in Pui, 22 Dec 2012 | 947 vizualizari

 

Reteta am vazut-o la draga de Miha. Ideea mi s-a parut interesanta si am testat-o! N-am facut rau deloc.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 aripioare de pui
  • 3 catei de usturoi
  • 400 ml lapte
  • sare si piper
  • busuioc uscat
  • 300 ml ulei- pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare in lapte:

Spala aripioarele, apoi curate-le bine si taie-le varfurile.


Aseaza-le intr-un bol incapator, presara deasupra lor busuioc uscat, sare, piper, apoi acopera-le cu lapte.


Lasa aripioarele la marinat, la frigider, minim o ora si jumatate.


Pune aripioarele la prajit, in ulei incins, apoi scoate-le la scurs, pe servete de hartie.


Serveste aripioarele langa garnitura preferata. Recomandam legume simple la gratar.



 

TIPS-URI

1

Sfaturi utile: In acelasi mod, poti pregati pulpe de pui marinate in lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare in lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

alinutza1983 1

22.12.2012, 18:53

asa e mena miha ne invata la prostii!

multumescc dragilor!

Sim0na 1

22.12.2012, 20:05

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 11:06

Ce idee bună!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu piept de pui