Aripioare lipicioase cu piure

de elena1988 in Pui, 4 Mar 2011 | 1577 vizualizari

 

Au fost foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de aripioare(fara cioturi)
  • sos de soia light
  • zeama de la 2 lamai
  • 3 linguri de ulei
  • 50 gr de unt
  • 7 cartofi maricei,100 ml de lapte dulce
  • sare, si putin delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare lipicioase cu piure:

Aripioarele se pun la marinat( sos de soia, uleiul, zeama de lamaie) se lasa pana a doua zi. Se pun intr-o tava aripioarele care au stat la marinat cu tot cu zeama in care au stat, se mai pun 100 ml de apa si se dau la cuptor pana se rumenesc bine si se evapora si zeama din tava.


Cartofii ii punem la fiert, dupa care se paseaza se adauga, laptele, sarea si delikatul, apoi se pune in blender pana se fac ca o pasta, dupa care se pun intr-un vas si se mai tine pe foc 5 minute si se pune si untul. Daca este prea gros mai puneti putin lapte.

 

TIPS-URI

1

daca faceti pireul asa va iesi mai fin si mai bun ca pireul obisnuit

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare lipicioase cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

05.03.2011, 19:49

elena1988 1

09.03.2011, 17:04

mamaieelena

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:41

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos de rosii si galuste de cartofi