Armonia di gorgonzola

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 1189 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 0,5 l lapte

  • 120 g faina alba

  • 100 g unt

  • 4 oua

  • 200 gr gorgonzola Igor piccante

  • 200 gr gorgonzola Igor dulce

  • 500 g orez

  • Cimbru, foi de dafin, salvie

  • 2 pere

  • 1 l vin

  • 300 g zahar

      
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Armonia di gorgonzola:

Faceti un sos béchamel cu unt, faina si lapte. Adaugati galbenusurile de ou si gorgonzola IGOR. Adaugati albusurile batute bine si un varf de cutit de sare. Umpleti forme de briose cu acest amestec si coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 10 minute.

 Fierbeti orezul in apa cu sare, cimbru, foile de dafin si salvie timp de 30 de minute. Umpleti cu orez forme de briose si adaugati un strat de gorgonzola dolce IGOR topita.

 Puneti pe foc vinul, adaugati zaharul si perele curatate de coaja si fierbeti pana ce perele se inmoaie.

 Se serveste pe un platou o briosa cu gorgonzola, impreuna cu o “briosa” de orez si cateva felii de pere.

Reteta de ANDREA FERRARI / advertorial produse marca Igor

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Armonia di gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

08.03.2012, 08:29

Place

Lau 1

08.03.2012, 14:35

fain arata

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L