Armonia di gorgonzola

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 1456 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 0,5 l lapte

  • 120 g faina alba

  • 100 g unt

  • 4 oua

  • 200 gr gorgonzola Igor piccante

  • 200 gr gorgonzola Igor dulce

  • 500 g orez

  • Cimbru, foi de dafin, salvie

  • 2 pere

  • 1 l vin

  • 300 g zahar

      
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Armonia di gorgonzola:

Faceti un sos béchamel cu unt, faina si lapte. Adaugati galbenusurile de ou si gorgonzola IGOR. Adaugati albusurile batute bine si un varf de cutit de sare. Umpleti forme de briose cu acest amestec si coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 10 minute.


Fierbeti orezul in apa cu sare, cimbru, foile de dafin si salvie timp de 30 de minute. Umpleti cu orez forme de briose si adaugati un strat de gorgonzola dolce IGOR topita.


Puneti pe foc vinul, adaugati zaharul si perele curatate de coaja si fierbeti pana ce perele se inmoaie.


Se serveste pe un platou o briosa cu gorgonzola, impreuna cu o “briosa” de orez si cateva felii de pere.


Reteta de ANDREA FERRARI / advertorial produse marca Igor


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Armonia di gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

08.03.2012, 08:29

Place

Lau 1

08.03.2012, 14:35

fain arata

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piureu de telina cu gnudi din branza gorgonzola