Armonia di gorgonzola

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2012 | 1312 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 0,5 l lapte

  • 120 g faina alba

  • 100 g unt

  • 4 oua

  • 200 gr gorgonzola Igor piccante

  • 200 gr gorgonzola Igor dulce

  • 500 g orez

  • Cimbru, foi de dafin, salvie

  • 2 pere

  • 1 l vin

  • 300 g zahar

      
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Armonia di gorgonzola:

Faceti un sos béchamel cu unt, faina si lapte. Adaugati galbenusurile de ou si gorgonzola IGOR. Adaugati albusurile batute bine si un varf de cutit de sare. Umpleti forme de briose cu acest amestec si coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 10 minute.


Fierbeti orezul in apa cu sare, cimbru, foile de dafin si salvie timp de 30 de minute. Umpleti cu orez forme de briose si adaugati un strat de gorgonzola dolce IGOR topita.


Puneti pe foc vinul, adaugati zaharul si perele curatate de coaja si fierbeti pana ce perele se inmoaie.


Se serveste pe un platou o briosa cu gorgonzola, impreuna cu o “briosa” de orez si cateva felii de pere.


Reteta de ANDREA FERRARI / advertorial produse marca Igor


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Armonia di gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

08.03.2012, 08:29

Place

Lau 1

08.03.2012, 14:35

fain arata

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ciuperci si Gorgonzola