Arnos creste

de mihaelaM in Paste, 4 Iun 2011 | 1530 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr paste arnos creste
  • 6-7 ciuperci
  • 100 g sunca mozaic
  • ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arnos creste:

Fierbem pastele in apa cu sare timp de 7 min.

Ciupercile curatate si spalate le taiem,apoi le punem in uleiul incins pana ce se inmoaie putin.

Sunca o taiem cubulete si o punem peste ciupercile moi si tot acum presaram si putin piper.Lasam la foc mic mestecand usor din cand in cand pana scade(ciupercile isi lasa un suc).

O data pastele fierte le trecem pe sub un jet de apa dupa care le lasam sa se scurga bine.

Punem pastele in farfurie iar peste compozitia de ciuperci cu sunca si putem servi.

Pt cine vrea se mai poate presara si parmezan ras.

Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Arnos creste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

mihaelaM 1

05.06.2011, 22:39

Eduard

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:25

excelente

mihaelaM 1

05.06.2011, 23:58

sarumana Mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!