Arnos creste

de mihaelaM in Paste, 4 Iun 2011 | 1624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr paste arnos creste
  • 6-7 ciuperci
  • 100 g sunca mozaic
  • ulei de masline
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arnos creste:

Fierbem pastele in apa cu sare timp de 7 min.


Ciupercile curatate si spalate le taiem,apoi le punem in uleiul incins pana ce se inmoaie putin.


Sunca o taiem cubulete si o punem peste ciupercile moi si tot acum presaram si putin piper.Lasam la foc mic mestecand usor din cand in cand pana scade(ciupercile isi lasa un suc).


O data pastele fierte le trecem pe sub un jet de apa dupa care le lasam sa se scurga bine.


Punem pastele in farfurie iar peste compozitia de ciuperci cu sunca si putem servi.


Pt cine vrea se mai poate presara si parmezan ras.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Arnos creste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mihaelaM 1

05.06.2011, 22:39

Eduard

mamaieelena 1

05.06.2011, 23:25

excelente

mihaelaM 1

05.06.2011, 23:58

sarumana Mamaie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu pui si sos de rosii