Arroz a la cubana

de Tcc in Vegan / Raw vegan, 2 Mar 2011 | 5646 vizualizari

 

Arroz a la cubana...mancarea preferata a mea si a familiei mele !
Sunt mai multe variante ca de obicei dar astazi va prezint reteta asa cum o prepar eu :

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 4 banane
  • 4 oua
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceasca de ulei
  • 2 cani de sos de rosii
  • sare,piper,un praf de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arroz a la cubana:

Se pune orezul la fiert cu apa,2 catei de usturoi si sare! Se pune apa cat sa-l acopere o data (daca stiti sa preparati orez pentru sushi e perfect )si se fierbe amestecand din cand in cand.Intre timp am taiat restul de usturoi in felii subtiri pe care le-am prajit .Cand s-a rumenit l-am separat de ulei ,si l-am dat deoparte.Uleiul l-am impartit in doua cratite.In prima am pus sosul de rosii la foc sa scada ,unde am adaugat sare,piper si putin zahar ,iar in cea de-a doua am pus orezul pe care l-am spalat bine in apa rece dupa ce l-am fiert si scurs si l-am reincalzit amestecand usor sa nu se zdrobeasca !


Bananele le-am decojit si le-am taiat in doua dupa care pe jumatate (deci 4 jumatati dintr-o banana )si le-am pus la prajit in putin ulei ! Cand au fost gata rumenite le-am pus pe un servetel de hartie !


Am pus orezul pe o farfurie,am turnat sosul de rosii pe deasupra ,am ornat cu bananele prajite si deasupra am pus oul prajit !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Arroz a la cubana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

02.03.2011, 17:13

Foarte interesanta combinatie

adry88 1

08.05.2011, 11:28

gaby_gabytza 1

24.09.2011, 08:05

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Brownies fara foc