Arroz a la cubana

de Tcc in Vegan / Raw vegan, 2 Mar 2011 | 5307 vizualizari

 

Arroz a la cubana...mancarea preferata a mea si a familiei mele !
Sunt mai multe variante ca de obicei dar astazi va prezint reteta asa cum o prepar eu :

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 4 banane
  • 4 oua
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ceasca de ulei
  • 2 cani de sos de rosii
  • sare,piper,un praf de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arroz a la cubana:

Se pune orezul la fiert cu apa,2 catei de usturoi si sare! Se pune apa cat sa-l acopere o data (daca stiti sa preparati orez pentru sushi e perfect )si se fierbe amestecand din cand in cand.Intre timp am taiat restul de usturoi in felii subtiri pe care le-am prajit .Cand s-a rumenit l-am separat de ulei ,si l-am dat deoparte.Uleiul l-am impartit in doua cratite.In prima am pus sosul de rosii la foc sa scada ,unde am adaugat sare,piper si putin zahar ,iar in cea de-a doua am pus orezul pe care l-am spalat bine in apa rece dupa ce l-am fiert si scurs si l-am reincalzit amestecand usor sa nu se zdrobeasca !


Bananele le-am decojit si le-am taiat in doua dupa care pe jumatate (deci 4 jumatati dintr-o banana )si le-am pus la prajit in putin ulei ! Cand au fost gata rumenite le-am pus pe un servetel de hartie !


Am pus orezul pe o farfurie,am turnat sosul de rosii pe deasupra ,am ornat cu bananele prajite si deasupra am pus oul prajit !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Arroz a la cubana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

02.03.2011, 17:13

Foarte interesanta combinatie

adry88 1

08.05.2011, 11:28

gaby_gabytza 1

24.09.2011, 08:05

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banana cake (vegan)