Baby hering cu mujdei si mamaliga

de Constelatialeu in Peste, 13 Apr 2014 | 8332 vizualizari

 

Pentru ca azi in zi de sarbatoare e dezlegare la peste nu puteam sa ratez evenimentul.Din pacate n-am gasit pestele meu preferat,carasul,asa ca am apelat niste baby hering,care sunt foarte gustosi si mi-au adus si un paharel de icre....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg baby hering
  • faina+malai
  • mujdei de usturoi
  • un pui de mamaliga
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baby hering cu mujdei si mamaliga:

Lasam la dezghetat pestele,il curatam ,spalam si presaram cu sare.Intr-o farfurie amestecam faina,malai si putina sare.Pestele il punem pe un servet sa absoarba apa si apoi ii trecem prin amestecul de faian si malai.Incingem uleiul si asezam pestele in tigaie,prajim pe ambele parti pana se rumeneste.facem si-o mamaligura,repede repejor si niste mujdei si am rezolvat masa de seara....


Ne pupam doar daca si tu ai mancat usturoi....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baby hering cu mujdei si mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

laura_n 1

14.04.2014, 17:33

dau toate coastele de pe lume pt ce ai facut tu acolo

Luckycake 1

14.04.2014, 19:29

ce bunatate !

pity19 1

15.04.2014, 15:19

Ce pofta imi este ... !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
File de pastrav in crusta de malai si faina