Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Pentru ca azi in zi de sarbatoare e dezlegare la peste nu puteam sa ratez evenimentul.Din pacate n-am gasit pestele meu preferat,carasul,asa ca am apelat niste baby hering,care sunt foarte gustosi si mi-au adus si un paharel de icre....
Lasam la dezghetat pestele,il curatam ,spalam si presaram cu sare.Intr-o farfurie amestecam faina,malai si putina sare.Pestele il punem pe un servet sa absoarba apa si apoi ii trecem prin amestecul de faian si malai.Incingem uleiul si asezam pestele in tigaie,prajim pe ambele parti pana se rumeneste.facem si-o mamaligura,repede repejor si niste mujdei si am rezolvat masa de seara....
Ne pupam doar daca si tu ai mancat usturoi....
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult