Baclava cu zmeura

de Lau in Dulciuri, 3 Iul 2012 | 1765 vizualizari

 

mam inspirat de la reteta baclava cu visine bucataresele vesele,a iesit o minunatie

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 250 g iaurt(eu am folosit lapte amestecat cu smantana)
  • 250 g margarina
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 500 g zmeura
  • SIROP
  • 1 cana de zahar
  • 2 cani de apa
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baclava cu zmeura:

Amestecam margarina lichida, ouale, zaharul, iaurtul, praful de copt si zaharul vanilat,


Intr-o tava asezam jumatate din foile de placinta pe rand si le ungem pe fiecare cu amestecul pregatit, adaugam zmeura si continuam cu celelalte foi procedand la fel,


Taiem baclavaua in forma de romburi si dam tava a cuptor cca 30 min la 200 grade


Lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o insiropam cu siropul fierbinte pregatit din apa si zahar,


De preferat sa se serveasca a 2 zi dupa ce am insiropat-o

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baclava cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

madi_marin 1

03.07.2012, 21:14

interesanta reteta...

Sim0na 1

03.07.2012, 23:21

Ce fain arata... Trebuie incercat!

Lau 1

04.07.2012, 09:19

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!