Bezele

de Criss in Dulciuri, 12 Oct 2011 | 9132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 albusuri de ou
  • -175 g zahar
  • -1/2 lingurita zeama de lamaie
  • -1/2 lingurita amidon alimentar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Albusurile se bat spuma tare. Se adauga treptat zaharul si se bate pana se topeste zaharul. La final se adauga amidonul si zeama de lamaie care are rolul de a face bezelele crocante in exterior. Bezeaua trebuie sa fie lucioasa si teapana, daca rasturnati castronul, ea nu trebuie sa curga deloc. Spuma rezultata se pune intr-un posh si pe hartie de copt se spriteaza bezelele de marimea dorita.


Cred ca au iesit acceptabile, desi bezelele nu sunt punctul meu forte. Se pune tava pe treapta din mijloc a aragazului iar dedesubt e bine sa mai punem o tava pentru a le proteja. Bezelele trebuie uscate in cuptor, cu usa intredeschisa aproximativ 60 minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

LadyCrs 1

06.04.2012, 00:21

când eram mai mică eram înnebunită după ele...chiar nu am mai mâncat de mult timp..

Criss 1

06.04.2012, 10:29

Multumesc dragele mele.

Criss 1

06.04.2012, 10:29

Lady, si mie imi placeau insa acum nu-mi mai plac la fel de mult. Prefer pricomigdalele.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bezele