Tarta cu branza dulce si mandarine

de katty in Dulciuri, 25 Feb 2017 | 1422 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Crusta:
  • 100 gr unt 82%
  • 200 gr faina
  • 75 gr zahar pudra
  • 1 ou

Umplutura:

  • 500 gr branza dulce
  • 3 oua
  • 125 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilat bourbon
  • 1 plic budinca de cocos
  • 2 cutii compot de mandarine
  • 1 lingurita gelatina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza dulce si mandarine:

Pregatim mai intai crusta. Framantam faina cu untul rece taiat cubulete, apoi adaugam zaharul pudra si oul si amestecam un aluat nelipicios pe care il punem intr-o folie de plastic si il dam la rece pentru 1/2 de ora.

Intindem aluatul cu sucitorul si il asezam intr-o forma de tarta, tapetand fundul si peretii acesteia. Taiem surplusul de pe margini si intepam aluatul cu furculita din loc in loc. Asezam peste aluat o hartie de copt, umplem interiorul cu boabe de fasole sau orez si dam tava la cuptorul preincalzit pentru 10 minute. Scoatem tava, scoatem hartia de copt cu tot cu boabele de fasole si umplem crusta de tarta cu crema de branza.

Pentru umplutura separam ouale. Batem albusurile spuma tare. Amestecam branza cu zaharul, galbenusurile, zaharul vanilat si praful de budinca. Amestecam cele doua compozitii si turnam in crusta de tarta. Dam tarta la cuptor la foc mediu pana tarta se rumeneste usor. Scoatem tarta si o lasam la racit. Scurgem fructele din compot. Asezam peste branza feliile de mandarina. Hidratam gelatina in 125 ml sirop de la compot, apoi punem lichidul la foc si il incalzim bine, fara a fierbe. Il lasam sa se racoreasca usor, apoi il turnam peste fructe. Dam tarta la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza dulce si mandarine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Ina 1

18.03.2017, 19:08

Doamne, cum arata

Rahela Velicu 1

09.01.2018, 12:34

Ancutsa 1

09.01.2018, 13:19

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

Hribi sotati

ieri la 19:08

RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara