Tarta cu pere si nuci

de ala_oancea in Dulciuri, 10 Dec 2009 | 4182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 250 gr faina
  • 30 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 1 ou
  • sare
  • Umplutura:
  • 2 borcane compot de pere
  • 50 gr nuci maruntite
  • 2 oua
  • 30 gr faina
  • 70 gr zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 150 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu pere si nuci:

Se framanta aluatul si se pune la frigider pentru o jumatate de ora. Intre timp se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana devin o crema, se adauga faina si se amesteca bine. Se adauga apoi laptele, putin cate putin.
Se intinde aluatul in forma de tarta unsa si tapetata cu faina. Se aseaza perele scurse de zeama si taiate cubulete se si presara cu nuca. Deasupra se toarna compozitia cu lapte. Se coace aproximativ 40 de minute la 180C.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu pere si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Michelle 1

10.12.2009, 13:02

superb

rivka 1

10.12.2009, 21:11

arata foarte bine si sunt convinsa ca e foaaaaaaaaaaaarte buna, pacat ca eu nu pot manca nuci(mi se face rau de la ele )

ala_oancea 1

11.12.2009, 09:07

Multumesc ! Da ... o tarta soare pentru zilele astea cenusii de iarna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu mere si iaurt