Chec cu albusuri si nuca de cocos

de La Ancuta in Dulciuri, 5 Feb 2011 | 3351 vizualizari

 

Cine da o cafea? Eu am adus checul :)

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar
  • 100 g nuca de cocos
  • 6 linguri faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 30 g stafide aurii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu albusuri si nuca de cocos:

Albusurile le batem bine cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si continuam sa mixam pana devine o spuma lucioasa, ca pentru bezea.


Adaugam esenta de vanilie iar apoi faina amestecata cu praful de copt si amestecam usor.


Incorporam usor nuca de cocos in aluat.


La final adaugam stafidele taiate si amestecam usor pana se omogenizeaza compozitia.


Turnam aluatul in tava de chec tapetata cu hartie de copt.


Coacem in cuptorul incins, la foc potribit pana se rumeneste usor deasupra si trece testul scobitorii.


Scoatem din cuptor si lasam sa se raceasca in tava.


Dupa ce s-a racit scoatem din tava si portionam.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu albusuri si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

kamy 1

06.02.2011, 23:07

La Ancuta 1

06.02.2011, 23:10

Kamy

adry88 1

04.07.2011, 21:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata, rom si stafide