Bomboane Raffaello

de ionix in Dulciuri, 22 Mar 2012 | 11990 vizualizari

 

Combinație între două rețete pe care le fac...
Simplu și gustos, dar un pic cam migălos...

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahăr pudră
  • 400 g lapte praf
  • 400 g unt cât mai gras (president de preferință)
  • 5 pliculețe cu zahăr vanilat
  • 3 foi de napolitane sfărămițate
  • 200 g migdale sau alune
  • circa 150 g nucă de cocos -pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Frecăm untul îmrepună cu zahărul vanilat și zahărul pudră, până se topește zahărul. Adăugăm laptele praf și foile de napolitane sfărămițate cât mai mărunt. Compoziția o dăm la frigider preț de 15-20 de minute.


Din compoziția răcită luăm cam cât o nucă, aplatizăm, punem pe mijloc o midgală/alună, rotunjim iar apoi tăvălim prin nuca de cocos. Trebuie să iasă ca o bombonică. Repetăm acțiunea până terminăm toată compoziția. Le punem frumos pe hârtiuțe pentru bomboane, le dăm la rece iar apoi servim.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

ionix 1

04.09.2012, 10:15

Vă mulțumesc tuturor pentru urări! Pupici dulci!

babi5 1

06.05.2013, 22:09

monik80 1

09.03.2015, 15:01

ce bine arataaa!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti ANZAC