Fructe trase in ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 18 Noi 2010 | 6766 vizualizari

 

Puteti folosi orice fel de fruct dupa preferinte,eu nu am avut in casa decat fructele mentionate mai jos,si peste ciocolata puteti pune si frisca

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 2-3 felii de ananas
  • o banana
  • o ciocolata de calitate amara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe trase in ciocolata:

Se curata fructele,se spala si se taie cubulete,intre timp se topeste ciocolata intr-un bol,dupa topire se pune in fantana de ciocolata.Se pun fructele pe bete de frigarui iar apoi se tec prin ciocolata de la fantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 16:42

tania

elena1988 1

11.02.2011, 15:37

Ligia Bxl 1

11.02.2011, 15:59

elena

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu nuca si marmelada