Fructe trase in ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 18 Noi 2010 | 4396 vizualizari

 

Puteti folosi orice fel de fruct dupa preferinte,eu nu am avut in casa decat fructele mentionate mai jos,si peste ciocolata puteti pune si frisca

 

INGREDIENTE

  • 1 mar
  • 2-3 felii de ananas
  • o banana
  • o ciocolata de calitate amara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fructe trase in ciocolata:

Se curata fructele,se spala si se taie cubulete,intre timp se topeste ciocolata intr-un bol,dupa topire se pune in fantana de ciocolata.Se pun fructele pe bete de frigarui iar apoi se tec prin ciocolata de la fantana

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fructe trase in ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Ligia Bxl 1

04.01.2011, 16:42

tania

elena1988 1

11.02.2011, 15:37

Ligia Bxl 1

11.02.2011, 15:59

elena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L