Bagheta umpluta

de monike in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 8729 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit de gustos si de asemenea usor de preparat.Cand le-am povestit prima data baietor mei de el au cam strmbat din nas si atunci am lasat un timp sa treaca ..L-am facut cand un erau ei acasa (l-am inpachetat in folie alimentara)si le-am spus ca l-am cumparat din magazin. A avut un succes total (mi-au zis sa mai cumpar..asa specialitate..).
Merge foarte bine la pachet sau la micul dejun,ori langa alte aperitive pe o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton,
  • 150 gr de sunca,
  • 4-5 gogosari in otet,
  • o mana de masline verzi,
  • o mana de masline negre,
  • 1\2 lamaie,
  • sare, piper.(daca mai e nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Toci sunca, gogosarii, maslinele, cubulete mici.


Scoti miezul din bagheta cu ajutorul unei linguri (sau cum te pricepi tu).Desfaci conserva...


Acum vine partea "grea" amesteci ingredientele ce le-ai taiat mai sus, cu miezul ce l-ai scos din paine, cu zeama de lamaie si cu tonul din conserva.


Compozitia rezultata o indesi inapoi in bagheta, o invelesti in folie alimentara si o dai peste noapte la frigider.


Pofta mare!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

adasev12 1

08.07.2011, 21:30

buna

mirela0911 1

08.07.2011, 23:31

as manca si eu

ionela2682 1

10.07.2011, 19:27

Si doar daca sunt de cumparat mananca strengareii....cunosc situatia!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bouyourdi-aperitiv grecesc