Bagheta umpluta

de monike in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 11594 vizualizari

 

Un aperitiv deosebit de gustos si de asemenea usor de preparat.Cand le-am povestit prima data baietor mei de el au cam strmbat din nas si atunci am lasat un timp sa treaca ..L-am facut cand un erau ei acasa (l-am inpachetat in folie alimentara)si le-am spus ca l-am cumparat din magazin. A avut un succes total (mi-au zis sa mai cumpar..asa specialitate..).
Merge foarte bine la pachet sau la micul dejun,ori langa alte aperitive pe o masa festiva.

 

INGREDIENTE

  • o conserva de ton,
  • 150 gr de sunca,
  • 4-5 gogosari in otet,
  • o mana de masline verzi,
  • o mana de masline negre,
  • 1\2 lamaie,
  • sare, piper.(daca mai e nevoie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Toci sunca, gogosarii, maslinele, cubulete mici.

Scoti miezul din bagheta cu ajutorul unei linguri (sau cum te pricepi tu).Desfaci conserva...

Acum vine partea "grea" amesteci ingredientele ce le-ai taiat mai sus, cu miezul ce l-ai scos din paine, cu zeama de lamaie si cu tonul din conserva.

Compozitia rezultata o indesi inapoi in bagheta, o invelesti in folie alimentara si o dai peste noapte la frigider.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de cascaval (2)