Bagheta umpluta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2016 | 6463 vizualizari

 

Usor de facut, de efect si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta frantuzeasca
  • 200g sunca de Praga
  • 100g bacon
  • 150g cascaval feliat
  • 100g cascaval ras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Bagheta se taie in 4-5 bucati si se scoate miezul cu un cutit sibtire si lung.

De preferat ca marimea bucatilor taiate sa fie cat latimea feliilor de cascaval.

Se taie sunca in batoane de lungimea bucatilor de bagheta si sectiune de 1x2 cm.

Se infasoara fiecare bucata de sunca intr-o felie de bacon si una de cascaval.

Se introduce cu grija ruloul in bucata de bagheta fara miez.

Se face bagheta la loc, bucata langa bucata, si se mai taie transversal la 3-4 cm sa rezulte bucati potrivite.

Se pun intr-o tava pe folie metalica.

Se topeste untul si se amesteca cu ceapa verde tocata, cascavalul ras, patrunjelul tocat, piper si se pune peste bagheta in tava.

Se inveleste in folie si se introduce in cuptor 25-30 minute.

Ultimile 10 minute se da folia la o parte sa se rumeneasc putin.

Se desfac bucatile si se servesc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Panacris 1

10.11.2016, 18:32

Pe gustul Zmeilor! Bine, mai puțin partea cu verdeața de deasupra Dar se sacrifică

mirela0911 1

10.11.2016, 20:35

Tare bine arata!

MotanLaOale 1

10.11.2016, 20:44

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri cu spanac si branza