Bagheta umpluta

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2016 | 2540 vizualizari

 

Usor de facut, de efect si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta frantuzeasca
  • 200g sunca de Praga
  • 100g bacon
  • 150g cascaval feliat
  • 100g cascaval ras
  • 1 legatura ceapa verde
  • 100g unt
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Bagheta se taie in 4-5 bucati si se scoate miezul cu un cutit sibtire si lung.


De preferat ca marimea bucatilor taiate sa fie cat latimea feliilor de cascaval.


Se taie sunca in batoane de lungimea bucatilor de bagheta si sectiune de 1x2 cm.


Se infasoara fiecare bucata de sunca intr-o felie de bacon si una de cascaval.


Se introduce cu grija ruloul in bucata de bagheta fara miez.


Se face bagheta la loc, bucata langa bucata, si se mai taie transversal la 3-4 cm sa rezulte bucati potrivite.


Se pun intr-o tava pe folie metalica.


Se topeste untul si se amesteca cu ceapa verde tocata, cascavalul ras, patrunjelul tocat, piper si se pune peste bagheta in tava.


Se inveleste in folie si se introduce in cuptor 25-30 minute.


Ultimile 10 minute se da folia la o parte sa se rumeneasc putin.


Se desfac bucatile si se servesc.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

10.11.2016, 18:32

Pe gustul Zmeilor! Bine, mai puțin partea cu verdeața de deasupra Dar se sacrifică

mirela0911 1

10.11.2016, 20:35

Tare bine arata!

MotanLaOale 1

10.11.2016, 20:44

Multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rondele de cartofi la cuptor