Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

de Doinavar in Aperitive / Garnituri, 18 Feb 2013 | 4272 vizualizari

 

Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele pe care le aveti la indemana. E bun si ca gustare la serviciu.

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta/4 cornuri/4 franzelute mini (~400 g)
  • 3 oua fierte tari
  • 100 g branza cremoasa, moale (feta, delis, etc.)
  • 100 g unt
  • 2 feliute branza topita
  • 50 ml lapte
  • 1-2 castraveciori acri
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 lingurite seminte de susan
  • 1 conserva peste in ulei (~170 g)
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste:

Taiati bagheta in 6 bucati pe lungime (cornurile se taie in jumatate) si scoateti miezul cu o furculita. Intr-un castron puneti miezul, ardeiul gras taiat cubulete foarte mici (pastrati cateva fasiute pentru decor), castravetii cubulete mici, branza, jumatate din unt si ouale tocate marunt.


Amestecati usor in compozitie si condimentati dupa gust, apoi umpleti jumatate din baghete. In compozitia ramasa adaugati pestele scurs, amestecati usor si umpleti restul baghetelor, apoi inmuiati-le pe toate foarte putin in lapte. Ungeti-le deasupra si la baza cu untul ramas, asezati-le in tava si garnisiti cu feliutele de ardei si cu feliute de branza topita. Presarati cu susan si dati tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, 10 minute.


Scoateti baghetele din cuptor si asezati-le pe platou. Decorati cu cateva frunzulite verzi, masline, feliute de castravete, etc.

 

TIPS-URI

1

Sunt bune calde, dar si reci. Le puteti servi la cina si ce ramane, luati pentru gustare a doua zi. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

18.02.2013, 20:55

Super!

mamaieelena 1

18.02.2013, 21:31

MotanLaOale 1

18.02.2013, 22:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive