Bulete de cascaval la cuptor

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2010 | 5729 vizualizari

 

Nu se compara cu buletele de cascaval, dar au fost bune si copiilor le-au placut.

 

INGREDIENTE

  • 150 g cascaval
  • 150 g faina
  • 2 oua
  • 100 ml apa
  • 80 g unt
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval la cuptor:

Se fierbe apa cu untul si sare, pana se topeste untul. Cand clocoteste se da deoparte si se adauga toata faina. Se amesteca bine apoi se adauga cascavalul ras si ouale pe rand. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza.


Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. Se formeaza apoi bilute potrivite si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.


Se dau la cuptor la foc mic, pana se rumenesc.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

La Ancuta 1

09.11.2010, 15:09

Adina

marty 1

10.11.2010, 08:25

arata super si cu siguranta au fost delicioase. sa stii ca am sa le incerc pe sf.de saptamina.
felicitari si la mai multe retete!
o zi buna

La Ancuta 1

10.11.2010, 16:27

Multumesc marty

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cas afumat