Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne

de merisor in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2015 | 2922 vizualizari

 

Prepar adesea aceasta omleta, la sfarsit de saptamana cand se aglomereaza frigiderul cu diverse preparate din carne, cum ar fi: chiftele, friptura sau diverse mezeluri.
Este o combinatie satioasa, care poate fi servita fie la micul dejun, langa un pahar de iaurt, fie la cina, simpla sau cu muraturi alaturi.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 4 oua
  • 8 felii fleica de porc usor afumata
  • 8 chiftele
  • 20 g unt
  • sare dupa gust
  • busuioc pentru cartofi
  • piper
  • 1 crenguta rosii cherry
  • putin cascaval
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne:

Trebuie sa preparam pentru aceasta omleta, doar cartofii inainte, pe care fie ii prajim in baie de ulei, pe aragaz, fie ii dam la cuptor intr-un vas uns cu unt, asa cum am procedat eu.


Se unge vasul cu unt din abundenta si se adauga cartofii curatati si feliati.


Se presara peste ei, sare si busuioc si se da vasul la cuptor pentru 40 de minute la 180 de grade.


Dupa coacere, transferam cartofii in vasul in care vom pregati omleta, pe care de asemeni l-am uns cu putin unt.


Asezam printre cartofi chiftelele taiate in doua si fleica de porc, de asemeni feliata mai marunt.


Amestecam cele 4 oua cu putina sare si piper si le intindem peste ingredientele din vas.


Asezam la mijloc si crenguta de rosii si dam vasul la cuptor pentru 20 de minute, sau pana cand omleta este gata.


Cu 5 minute inainte de stingerea focului, am presarat peste omleta si putin cascaval ras.


Se serveste calda, fara paine, cu legume sau muraturi, sau cu un pahar de iaurt.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor, cu cartofi si preparate din carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

sebirizescu 1

19.04.2015, 16:07

merisor 1

19.04.2015, 16:34

Andra_Constantinescu 1

23.04.2015, 10:59

Tare buna cred ca e!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor