Baghete cu mortadella si cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2012 | 3337 vizualizari

 

Sursa Nadina 73: http://www.bucataras.ro/retete/baghete-cu-sunca-si-cascaval-7549.html

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 50 ml ulei de masline
  • lapte caldut cat cuprinde
  • Umplututa :
  • 200 g mortadella feliata
  • 250g cascaval
  • lapte di mac pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu mortadella si cascaval:

Pentru inceput pregatim maiua din drojdie ,lingurita de zahar si un pic de lapte.Lasam la loc cald aproximativ 15 min.

Intr-un bol incapator punem faina cernuta peste care adaugam maiua , uleiul de masline si sare. Adaugam putin cate putin lapte caldut si framantam pana cand devine un aluat nelipicios .Se lasa la loc cald pana cand isi dubleaza volumul.

Dupa ce a dospit impartim aluatul in 6 parti si intindem cate o foaie peste care de pun feliile de mortadella si cascavalul taiat cubulete sau razuit. Dam capetele spre interior dupa care rulam si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem cu lapte(sau cu ou batut eu nu am avut asa ca am folosit laptele) si presaram deasupra seminte de mac.

Se pun la cuptor aproximativ 25 de minute pana cand se rumenesc .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu mortadella si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv paine impanata la cuptor