Baghete cu salam picant

de pity19 in Pizza, 18 Mar 2014 | 1205 vizualizari

 

:)

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 300 gr faina ,
  • drojdie ,
  • sare ,
  • apa calda ,
  • ulei de masline .
  • Umplutura :
  • Feliute mici de salam ,
  • ciuperci taiate ,
  • masline verzi tocate ,
  • cascaval si ketchup .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu salam picant:

Aluat : Adaugam faina intr-un castron cu sarea , drojdia dizolvata in apa , iar la sfarsit putin ulei . Amestecam bine , pana devine un aluat usor lipicios . Lasam la odihnit 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura : Taiem fasii mici de salam , cascavalul il dam pe razatoare , ciupercile le taiem bucatele mici .


Pregatim masa de lucru , presaram putina faina , adaugam o biluta mica de aluat , intindem foaie subtire cu sucitorul , taiem aluatul fasii ( cat sa putem pune ceva pe ele :)) ) ; Luam doua fasii de aluat , ungem fiecare fasie cu ketchup pt. pizza , adaugam bucatele de salam , ciuperci , masline ( cate putin din toate ) ;


Punem cealalta fasie peste cea umpluta( unsa si ea cu ketchup ) , apoi rotim usor .


Adaugam cascaval ras peste bagheta .


Dam la cuptor pentru aprox. 35-40 de minute!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu salam picant" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

simonacallas 1

18.03.2014, 20:25

Bun

Andreea Caroline 1

18.03.2014, 22:10

Super

MotanLaOale 1

19.03.2014, 08:52

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitive festive