Baghete cu salam picant

de pity19 in Pizza, 18 Mar 2014 | 3384 vizualizari

 

:)

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 300 gr faina ,
  • drojdie ,
  • sare ,
  • apa calda ,
  • ulei de masline .
  • Umplutura :
  • Feliute mici de salam ,
  • ciuperci taiate ,
  • masline verzi tocate ,
  • cascaval si ketchup .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu salam picant:

Aluat : Adaugam faina intr-un castron cu sarea , drojdia dizolvata in apa , iar la sfarsit putin ulei . Amestecam bine , pana devine un aluat usor lipicios . Lasam la odihnit 30 de minute. Intre timp pregatim umplutura : Taiem fasii mici de salam , cascavalul il dam pe razatoare , ciupercile le taiem bucatele mici .                 

Pregatim masa de lucru , presaram putina faina , adaugam o biluta mica de aluat , intindem foaie subtire cu sucitorul , taiem aluatul fasii ( cat sa putem pune ceva pe ele :)) ) ; Luam doua fasii de aluat , ungem fiecare fasie cu ketchup pt. pizza , adaugam bucatele de salam , ciuperci , masline ( cate putin din toate ) ;

Punem cealalta fasie peste cea umpluta( unsa si ea cu ketchup ) , apoi rotim usor .

Adaugam cascaval ras peste  bagheta .

Dam la cuptor pentru aprox. 35-40 de minute!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu salam picant" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateuri a la Ela