Pizza pe blat de lipie

de MotanLaOale in Pizza, 19 Iun 2016 | 2131 vizualizari

 

Simplu de facut si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata lipie
  • 4 linguri pasta rosii
  • 150g cascaval ras
  • 50g bacon felii
  • 50g salam cu boia
  • 50g cascaval Emmentaler felii
  • 5-6 masline negre
  • 5-6 masline verzi
  • 50g sunca felii
  • oregano
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe blat de lipie:

Se pune lipia in tava de pizza si se unge cu pasta de rosii.


Se presara oregano si piper si putin cascaval ras.


Se pun toate ingredientele peste cascaval, taiate cum doriti si in orice ordine.


Deasupra se presara cascaval ras din belsug.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 12-15 minute.


Se scote din cuptor, se pune pe un blat de lemn, se portioneaza si se serveste.


Eu bineanteles am facut mai multe.


Pofta Buna!


 

TIPS-URI

1

Se pot folosi orice ingrediente va plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe blat de lipie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

29.06.2016, 21:47

Multumesc

Zamfira 1

19.07.2016, 08:51

MotanLaOale 1

19.07.2016, 10:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton si anchoa