Bami Goreng

de Satisfyyourcravings in Pui, 6 Mai 2014 | 2936 vizualizari

 

Bami Goreng este un preparat de origine indoneziana pe baza de taitei stir-fry, foarte popular in Olanda.

 

INGREDIENTE

  • 600 de grame de piept de pui, fara piele si os, taiat cuburi sau fasii
  • 300 grame taitei pentru wok
  • 2 oua ca pentru omleta
  • 1 lingurita ghimbir pudra
  • 2 lingurite coriandru pudra
  • 2 catei de usturoi
  • 1 praz taiat julienne
  • 1 ceapa rosie taiata julienne
  • 3 linguri ulei
  • 1 morcov taiat julienne
  • 3 linguri supa de legume
  • 1 lingura sambal oelek (pasta de ardei iuti)
  • 4 linguri ketjap manis (sos de soia dulce)
  • piper
  • 2 linguri fulgi de ceapa prajita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bami Goreng:

Se gatesc ouale ca pe omleta, se scoate pe o farfurie si dupa ce se raceste se taie felii.


Intr-un wok, se incalzeste uleiul si se adauga puiul, usturoiul, ghimbirul, coriandrul si supa. Se gatesc la foc mare, amestecand frecvent, pana cand puiul nu mai este roz si este gatit.


Se adauga morcovul, ceapa, prazul si ketjap manis. Se soteaza 5 minute.


Se adauga sambal oelek, se amesteca si se lasa pe foc 2 minute. Se adauga taiteii si omleta si se amesteca.


Se serveste cu fulgi de ceapa prajita.

 

TIPS-URI

1

Taiteii pentru wok nu necesita fierbere. Daca folositi taitei obisnuiti, acestia se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj

2

Ketjap manis poate fi inlocui cu sos de soia si putina miere

Daca ti-a placut reteta noastra "Bami Goreng" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

simonacallas 1

06.05.2014, 19:54

MotanLaOale 1

06.05.2014, 20:03

_Alina_ 1

07.05.2014, 10:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Stir Fry Ramyun