Stir fry cu legume

de Julie in Mancaruri de legume, 3 Feb 2012 | 1710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g broccoli,
  • 5-6 ciuperci proaspete,
  • 3 linguri ulei,
  • 200 g morcov si porumb congelat,
  • 1 ceapa,
  • sare, piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir fry cu legume:

Se incinge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Se adauga ciupercile taiate in felii subtiri, porumbul si morcovul. Se calesc la foc iute si amestecand continuu cu o paleta (sau prin aruncare si rasturnare), pana cand scade lichidul din tigaie. Broccoli se desface in buchetele mai mici, care se oparesc in apa cu sare, apoi se scot si se adauga in tigaie. Se sareaza totul si se pipereaza dupa gust. Se amesteca bine si se lasa pe foc pana cand legumele se inmoaie la suprafata dar raman crocante. Astfel gatite, isi vor pastra si culoarea, dar si proprietatile nutritive.

Stir fry cu legume poate fi servit alaturi de orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stir fry cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Mihaela11_jo 1

04.02.2012, 12:49

Foarte aspectuoase

Lau 1

04.02.2012, 15:01

place

andreea_angelo 1

15.11.2012, 18:00

imi plac culorile in farfurie!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Bami Goreng