Tarta cu branza si spanac

de sabiradu in Mancaruri de legume, 9 Mai 2013 | 1588 vizualizari

 

Delicioasa ,sanatoasa si un aperitiv grozav.

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 6 oua
  • 300 g branza cat mai nesarata
  • 1 lingurita condimente gen delikat
  • 1 cutie cuburi de branza Delaco ceva fin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 3-4 linguri de ulei
  • 1 lingura pesmet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu branza si spanac:

Oparim spanacul si il tocam putin ,nu e nevoie sa fie foarte marunt.


Tocam ceapa verde marunt si o sotam putin in ulei apoi adaugam spanacul tocat si scurs de zeama.Dupa ce s-au calit putin impreuna oprim focul si lasam spanacul sa se racoreasca putin .


Separat batem ouale intregi putin si apoi adaugam in ele branza rasa si cuburile.Amestecam totul impreuna si apoi turnam compozitia de oua peste spanac si amestecam si pesmetul .Intr-o tava punem toata compozitia si o dam la cuptor pentru cca 20 minute .Pana cand se rumeneste putin .


Este o tarta delicioasa,rapida si plina de vitamine .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

10.05.2013, 17:00

pentru a fi aprobata in concurs reteta trebuie sa contina miez de lapte (acele forme dragalase model floare) nu orice branza de la Delaco

sabiradu 1

13.05.2013, 10:37

Nu am folosit miezul de lapte aici ,ni e nici o problema daca nu poate participa la concurs orcum tarta este delicioasa.

babi5 1

03.06.2013, 18:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

9960 puncte

Rocsi

9430 puncte

RODIMUR

7650 puncte

mirela0911

7550 puncte

 merisor

7550 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lebar de casa
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor