Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta

de Catalina L in Mancaruri de legume, 10 Apr 2021 | 1965 vizualizari

 

Am utilizat radacina de telina in loc de cartofi ca sa obtin o reteta sanatoasa cu putini carbohidrati.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/04/cartofi-pai-de-radacina-de-telina-la.html

 

INGREDIENTE

  • 1/2 rădăcina de țelină -400 gr
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • boia de ardei
  • 50 gr feta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta:

Curatati radacina de telina si taiati-o batonase.

Stropiti-le cu ulei, puneti sare , cimbru uscat si boia de ardei.

 Amestecati bine. Dati la cuptor timp de 30 de minute la 220°C. Serviti imediat cu branza sarata (telemea, feta) presarata deasupra . Foarte bun !

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pai de radacina de telina la cuptor cu branza feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

dantes 1

11.04.2021, 10:12

Interesant!

Panacris 1

12.04.2021, 18:17

Încă n-am avut curajul! De probat!

Rahela Velicu 1

14.05.2021, 13:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de ceapa