Banana La cuptor

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 4967 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 banana potrivita
  • 100 gr de branza
  • 100 gr de smantana
  • scortisoara
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana La cuptor:



Se ia o banana potrivita(galbena), se taie pe lung dar nu de tot, se scoate din banana o mica portiune si se face un santulet in care se vor introduce feliile de branza. Se unge o tava cu putin ulei se aseaza banana in tava si in crestatura facuta se adauga smantana peste feliile de branza, se pudreaza cu scortisoara si se da la cuptor la foc potrivit.



Se va intoarce banana sa se patrunda pe fiecare parte ca in imaginile alaturate. Se serveste la micul dejun.



In Costa Rica sunt mai multe tipuri de banane(platano), unele dulci care se folosesc la dulciuri au culoare galbena dar sunt si altele verzi care se folosesc la mancaruri, sunt de 4-5 marimi, de la foarte mici pana la banane de 30-40 de cm, care au alt gust decat cel pe care il cunoastem noi din Romania.


Pofta Buna


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana La cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Bunica 1

07.11.2010, 09:15

Foarte interesant si foarte bun !

ionix 1

07.11.2010, 09:43

de incercat

adry88 1

10.05.2011, 16:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

7845 puncte

Constelatialeu

5535 puncte

RODIMUR

3785 puncte

lucy2002

3519 puncte

Rocsi

3467 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu sos de usturoi si smantana