Banana lollipop

de Miha in Dulciuri, 12 Iul 2009 | 2142 vizualizari

 

Un desert super,cu mare lipici la copilasi! :)

Reteta preluata de la Amalia

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 50 g ciocolata
  • 20 ml frisca lichida
  • nuca de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana lollipop:

Banana curatata o taiem in bucati in care infingem cate o scobitoare.


Le bagam la congelator.

Ciocolata si frisca le punem intr-o punga,pe care o scufundam intr-o oala cu apa fierbinte.Din cand in cand presam cu mana,sa omogenizam compozitia.

Apoi punga o bagam intr-o cana,iar marginile le lasam pe langa cana.


Scoatem bucatile de banana din frigider si le inmuiem in ciocolata topita,apoi le tavalim prin nuca de cocos.


Le bagam din nou la congelator,pentru minim 2 ore,pana ingheata banana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana lollipop" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

13.07.2009, 15:31

Copiii o vor aprecia,cu siguranta. In loc de cocos poti folosi biscuiti sfaramati sau alune/nuci macinate.

Miha 1

23.07.2009, 20:31

Imaginatia nu stiu cum o fi,dar inspiratia este foarte bogata. )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gem de zmeura

ieri la 20:22

Rosii  deshidratate la borcan, cu ulei de masline si busuioc

ieri la 19:39

Gulas vienez

ieri la 15:32

Gem de caise, piersici, zmeura si menta

ieri la 13:22

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Revani