Banana lollipop

de Miha in Dulciuri, 12 Iul 2009 | 2374 vizualizari

 

Un desert super,cu mare lipici la copilasi! :)

Reteta preluata de la Amalia

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 50 g ciocolata
  • 20 ml frisca lichida
  • nuca de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana lollipop:

Banana curatata o taiem in bucati in care infingem cate o scobitoare.


Le bagam la congelator.

Ciocolata si frisca le punem intr-o punga,pe care o scufundam intr-o oala cu apa fierbinte.Din cand in cand presam cu mana,sa omogenizam compozitia.

Apoi punga o bagam intr-o cana,iar marginile le lasam pe langa cana.


Scoatem bucatile de banana din frigider si le inmuiem in ciocolata topita,apoi le tavalim prin nuca de cocos.


Le bagam din nou la congelator,pentru minim 2 ore,pana ingheata banana.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana lollipop" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Miha 1

13.07.2009, 15:31

Copiii o vor aprecia,cu siguranta. In loc de cocos poti folosi biscuiti sfaramati sau alune/nuci macinate.

Miha 1

23.07.2009, 20:31

Imaginatia nu stiu cum o fi,dar inspiratia este foarte bogata. )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata cu mascarpone