Banana lollipop

de Miha in Dulciuri, 12 Iul 2009 | 4582 vizualizari

 

Un desert super,cu mare lipici la copilasi! :)

Reteta preluata de la Amalia

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 50 g ciocolata
  • 20 ml frisca lichida
  • nuca de cocos
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana lollipop:

Banana curatata o taiem in bucati in care infingem cate o scobitoare.

Le bagam la congelator.

Ciocolata si frisca le punem intr-o punga,pe care o scufundam intr-o oala cu apa fierbinte.Din cand in cand presam cu mana,sa omogenizam compozitia.

Apoi punga o bagam intr-o cana,iar marginile le lasam pe langa cana.

Scoatem bucatile de banana din frigider si le inmuiem in ciocolata topita,apoi le tavalim prin nuca de cocos.

Le bagam din nou la congelator,pentru minim 2 ore,pana ingheata banana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana lollipop" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Miha 1

13.07.2009, 15:31

Copiii o vor aprecia,cu siguranta. In loc de cocos poti folosi biscuiti sfaramati sau alune/nuci macinate.

Miha 1

23.07.2009, 20:31

Imaginatia nu stiu cum o fi,dar inspiratia este foarte bogata. )

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiti reteta-un alt fel de salam de biscuiti