Banana Raisin Bread

de mirela0911 in Prajituri, 24 Mar 2011 | 1753 vizualizari

 

Excelent pt. micul dejun alaturi de o cana cu lapte.

 

INGREDIENTE

  • 1-2/3 cup firimituri de biscuiti
  • 1-1/2 cup faina
  • 3/4 cup zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 1/2 lgt. sare
  • 2 oua
  • 1/2 cup lapte
  • 1/3 cup ulei
  • 2 banane mari bine coapte
  • 1 cup stafide 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana Raisin Bread:

Preincalzim cuptorul.


Intr-un bol larg amestecam firimiturile de biscuiti, faina, zaharul, praful de copt si sarea. Punem deoparte. In alt bol batem ouale, laptele si uleiul pana sunt bine batute. Adaugam bananele zdrobite bine cu furculita. Se adauga amestecul de ingrediente uscate si se mesteca bine. La sfarsit se pun stafidele.


Se rastoarna compozitita obtinuta intr-o tava de chec tapetata cu unt.


Se coace la 185 grade timp de 1 ora si 10 minute sau pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa la racit in tava timp de 10 minute dupa care se scoate din tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banana Raisin Bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Cris2711 1

24.03.2011, 22:17

ce bunatate interesanta

mirela0911 1

24.03.2011, 22:30

Cris asa e

LUK 1

25.03.2011, 10:58

excelenta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S