Banane în caramel uşor sărat

de madi_marin in Dulciuri, 4 Aug 2013 | 1160 vizualizari

 

Am văzut această reţetă simplă şi rapidă într-o emisiune la TV Paprika. Bananele sunt foarte gustoase, iar combinaţia de dulce-sărat e minunată!

 

INGREDIENTE

  • 3 banane
  • 200 ml frişcă lichidă
  • 125 g zahăr brun
  • 50 g unt
  • cristale de sare de mare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane în caramel uşor sărat:

Se pune zahărul într-o tigaie la foc mic să se caramelizeze. Se adaugă untul şi se amestecă.


Bananele se decojesc şi se taie in jumătate pe lung. Se pun în tigaie şi se adaugă frişca lichidă şi câteva cristale de sare de mare.


Se lasă totul la foc mic să se formeze sosul caramel şi babanele să se pătrundă bine.


Se serveşte desertul ca atare, cu frişcă sau îngheţată.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Banane în caramel uşor sărat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

laura_n 1

05.08.2013, 18:11

m-ai dat gata,Mada! cred ca sunt un deliciu

madi_marin 1

05.08.2013, 21:55

fetele...ma bucur ca va place!

@dia...aud si eu o femeie care spune ca nu-i plac bananele...

diaconta 1

05.08.2013, 22:01

Pai de la mine poti sa auzi ce n-ai auzit de la nimeni )))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Waffe cu finetti si banane