Banane prajite

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 2 Iul 2011 | 8397 vizualizari

 

un desert la indemana, poate banal, dar delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 1 ou
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de scortisoara
  • 100 gr fulgi de porumb
  • 50 gr unt pentru prajit
  • ulei pt.prajit
  • zahar pudra pentru decor

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane prajite:

Mai intai batem oul cu zahar, faina,lapte si scortisoara.


Lasam aluatul sa se odihneasca macar 10 min., eu l-am lasat 30 min.la frigider.


Bananele le taiem in 2 pe lungime apoi iar in doua pe latime.


Bucatile de banana le dam prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb pe care ii sfaramam putin.


Untul cu uleiul se incing,dupa care se prajesc, bananele la foc potrivit pana se rumenesc frumos.


Se scot pe hartie absorbanta , se pudreaza cu zahar si se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

se pot servi cu inghetata,cu diferite topinguri, sau cu frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

andreea_angelo 1

14.11.2012, 17:41

superrr

bucatarimcudiana 1

15.11.2012, 10:38

andreea, mulktumesc

Krystyan Trendy 1

17.12.2013, 06:35

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Banana in foietaj (pentru 2 portii)