Banane prajite

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 2 Iul 2011 | 8618 vizualizari

 

un desert la indemana, poate banal, dar delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 1 ou
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de scortisoara
  • 100 gr fulgi de porumb
  • 50 gr unt pentru prajit
  • ulei pt.prajit
  • zahar pudra pentru decor

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane prajite:

Mai intai batem oul cu zahar, faina,lapte si scortisoara.


Lasam aluatul sa se odihneasca macar 10 min., eu l-am lasat 30 min.la frigider.


Bananele le taiem in 2 pe lungime apoi iar in doua pe latime.


Bucatile de banana le dam prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb pe care ii sfaramam putin.


Untul cu uleiul se incing,dupa care se prajesc, bananele la foc potrivit pana se rumenesc frumos.


Se scot pe hartie absorbanta , se pudreaza cu zahar si se servesc calde.

 

TIPS-URI

1

se pot servi cu inghetata,cu diferite topinguri, sau cu frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

andreea_angelo 1

14.11.2012, 17:41

superrr

bucatarimcudiana 1

15.11.2012, 10:38

andreea, mulktumesc

Krystyan Trendy 1

17.12.2013, 06:35

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert piscoturi cu vanilie si nuci
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de prune