Banane prajite

de bucatarimcudiana in Dulciuri, 2 Iul 2011 | 12377 vizualizari

 

un desert la indemana, poate banal, dar delicios

 

INGREDIENTE

  • 2 banane
  • 1 ou
  • 3 linguri lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita zahar
  • 1 praf de scortisoara
  • 100 gr fulgi de porumb
  • 50 gr unt pentru prajit
  • ulei pt.prajit
  • zahar pudra pentru decor

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane prajite:

Mai intai batem oul cu zahar, faina,lapte si scortisoara.

Lasam aluatul sa se odihneasca macar 10 min., eu l-am lasat 30 min.la frigider.

Bananele le taiem in 2 pe lungime apoi iar in doua pe latime.

Bucatile de banana le dam prin amestecul de ou cu faina, apoi prin fulgii de porumb pe care ii sfaramam putin.

Untul cu uleiul se incing,dupa care  se prajesc, bananele la foc potrivit pana se rumenesc frumos.

Se scot pe hartie absorbanta , se pudreaza cu zahar si se servesc calde.

TIPS-URI

1

se pot servi cu inghetata,cu diferite topinguri, sau cu frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane prajite" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

1780 puncte

Gherca Daniela

1526 puncte

Catalina L

1457 puncte

Valclaudia

1449 puncte

Constelatialeu

1152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "turnata" cu mere