Barcute cu mascarpone si zmeura.

de lilik in Prajituri, 9 Dec 2011 | 2755 vizualizari

 

usor,rapid si de efect...

 

INGREDIENTE

PT ALUAT:

  • 300 gr faina
  • 2 oua
  • 125 gr unt moale
  • 100 gr zahar
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 praf de sare
  • vanilie

PT CREMA:

  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml smantana pt frisca
  • 2 linguri zahar pudra
  • vanilie
  • zmeura dupa plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barcute cu mascarpone si zmeura.:

Prepararea aluatului:


cernem faina pe masa si in mijloc facem o fantana unde vom pune restul ingredientelor,apoi amestecam totul cu varful degetelor.Aluatul obtinut il invelim in folie transparenta si il punem in frigider 30 de minute.


Intre timp pregatim crema:


Mixam mascarpone cu 1 lingura de zahar pana devine cremos.Mixam smantana cu cealalta lingura de zahar,apoi o adaugam peste mascarpone si le amestecam usor,apoi adaugam putina vanilie.Crema o punem in frigider pana la momentul utilizarii.


Scoatem aluatul din frigider si intindem o foaie din care vom decupa si vom tapeta barcutele noastre,apoi in fiecare barcuta punem putin aluminiu si umplem cu fasole uscata,apoi le dam la cuptorul incins la 180°.Dupa 10 minute scoatem aluminiul si fasolea uscata si mai dam la cuptor pana prind putina culoare si la mijloc.


Scoatem barcutele din cuptor si le lasam la racit,apoi le scoatem din forme si le umplem cu crema mascarpone si decoram cu zmeura.Daca doriti pudrati cu zahar.


Din aceasta cantitate ies circa 25 de barcute,depinde de marimea formelor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu mascarpone si zmeura." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

VERONICA2607 1

11.03.2012, 12:18

lilik 1

24.08.2012, 16:57

Va multumesc din suflet tuturor

alba_zori 1

27.09.2012, 02:28

foarte frumoase si bune barcutele tale

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu ghimbir si lamaie